Koktajl ze śliwek, mrożonych jeżyn i wiórków kokosowych

Jedna porcja ma:

Kalorie 245kcal
Węglowodany 30 g węgli
Białko 12 g białka
Tłuszcze 10 g tłuszczu
2 porcje

Składniki

73 kcal
170 g jeżyn
74 kcal
3 szt. śliwek
63 kcal
3 łyżeczki wiórków kokosowych
280 kcal
400 g jogurtu naturalnego kremowego

Cały przepis ma:

  • 490 kcal
  • 60 g węgli
  • 24 g białka
  • 19 g tłuszczu
  1. Do pojemnika blendera włożyć zamrożone jeżyny, wydrylowane i pokrojone na kawałki śliwki, następnie dodać wiórki kokosowe i jogurt.
  2. Wszystko zblendować. Wypić bezpośrednio po przygotowaniu.
  • Koktajl ze śliwek, mrożonych jeżyn i wiórków kokosowych
  • dodatkowy obraz dla Koktajl ze śliwek, mrożonych jeżyn i wiórków kokosowych
  • dodatkowy obraz dla Koktajl ze śliwek, mrożonych jeżyn i wiórków kokosowych

Koktajl ze śliwek, mrożonych jeżyn i wiórków kokosowych

Jedna porcja ma:

Kalorie 245kcal
Węglowodany 30 g węgli
Białko 12 g białka
Tłuszcze 10 g tłuszczu