Andrut z masą kajmakową

Jedna porcja ma:

Kalorie 210kcal
Węglowodany 37 g węgli
Białko 5 g białka
Tłuszcze 4 g tłuszczu
10 porcji

Składniki

1489 kcal
510 g masy krówkowej (kajmaku)
606 kcal
150 g wafli kwadratowych

Cały przepis ma:

  • 2095 kcal
  • 365 g węgli
  • 51 g białka
  • 44 g tłuszczu
  1. Użyto jednego opakowania zawierającego 5 wafli.

    Wafle przełożyć gotową masą krówkową (kajmak dzielimy na 4 części, czyli każda warstwa ma po 127 g masy).
  2. Całość zawinąć w papier do pieczenia lub folię i przycisnąć, żeby wafle się mocno skleiły.
  • Andrut z masą kajmakową
  • dodatkowy obraz dla Andrut z masą kajmakową
  • dodatkowy obraz dla Andrut z masą kajmakową
  • dodatkowy obraz dla Andrut z masą kajmakową
  • dodatkowy obraz dla Andrut z masą kajmakową

Andrut z masą kajmakową

Jedna porcja ma:

Kalorie 210kcal
Węglowodany 37 g węgli
Białko 5 g białka
Tłuszcze 4 g tłuszczu